Rakentaminen

Jivaco on luotettava rakentamisen ammattilainen, jonka rakennuskohteina ovat julkinen, toimitila-, teollisuus-, sekä asuntorakentaminen.  Ammattitaitomme on asiakkaan käytössä koko rakentamisprojektin ajan. Haluamme olla mukana tekemässä asiakkaan mieleistä, toimivaa ja kokonaisedullista rakentamisratkaisua. Tämä mahdollistaa asiakkaan ehdotusten huomioimisen jo suunnitteluvaiheessa. Meille on tärkeää, että lopputulos on asiakkaan kannalta paras mahdollinen.

Hyvä kokonaisuuksien hallinta on vahvuutemme: Rakennustyömailla työskentelemme tarkasti suunnitelmien mukaan ja aikatauluissa pysyminen on meille ensiarvoisen tärkeää.

Tilaelementtirakentaminen

Jivaco rakentaa tilaelementtirakennuksen asiakkaiden toiveista, toivottuun valmiustasoon asti. Suuremmatkin kohteet onnistuvat, jolloin tilaelementtien moduulien yhdistäminen ja tiivistäminen tapahtuu rakennuspaikalla. Jivaco valmistaa toimitettavat tilaelementit kustannustehokkaasti ja säältäsuojassa. Rakennamme tilaelementtirakennuksen tarpeen vaatiessa myös vuokrasopimuksella.

Tilaelementti on rakennus tai rakennuksen osa, jossa on seinät, lattia ja katto valmiina. Tilaelementit valmistetaan tehdasolosuhteissa haluttuun valmiustasoon asti ja kuljetetaan rakennuspaikalle.